Vízi élménypark a sivatag közepén
Il n'y a pas de traductions disponibles

Algéria, Algír – Török, francia, algériai kooperációban épül meg az ország első vízi szórakoztató parkja Biszkrában. A teljes beruházás 180 millió algériai dínárba kerül, és jövőre készül el.

Nem fukarkodnak az első algériai vízi szórakoztató park méreteivel az építők. A 30 ezer négyzetméternyi alapterületen két hatalmas medencét alakítanak ki, amelyekben számos vízi játék, masszázs, pezsgőfürdő kap majd helyet. Az élményparkba 15 óriáscsúszdát, egy profi gokart pályát is megépítenek a 2013-as nyitásig. A beruházás részeként felhúznak egy száz szobás szállodát és ezer jármű befogadására képes parkoló is készül. A műszaki, tervezési munkákat és az építkezést algériai vállalkozások végzik. A medencéket egy francia cég készíti el, a vízijátékokat pedig egy török vállalkozás építi majd be. A teljes beruházás 180 millió algériai dínárba kerül és az első látogatók 2013-ban próbálhatják majd ki az első algériai aquaparkot.

Your IP: 3.128.199.210
Today: Avr 28, 2024