A fürdősó lett a brit turista veszte Dél-Afrikában

Dél-Afrika, London- Habfürdő helyett a börtönben találta magát egy brit férfi Dél-Afrikában. A fürdősó lett a veszte, amit a rendőrök kábítószernek gondoltak. Rosszul gondolták.

Peter Parnell fokvárosi lakásában a rendőrök csaknem tízkilónyi fürdősót találtak, az illatszerről azt hitték, hogy kristályos drog. ( Az nem világos, hogy a rendőrök mit kerestek a brit férfi szállásán, ki hívta, riasztotta őket ) A britet mindenesetre őrizetbe vették, és egy zsúfolt börtönben „szállásolták” el. Két hét telt el, mire kiderült, hogy ártatlan, a fürdősó pedig teljesen ártalmatlan.
A férfi kálváriája azonban még nem ért véget. Hiába engedték ki, megint lecsaptak rá a hatóságok. Ezúttal nem a fürdősó volt a gyanús, hanem a vízuma járt le. Merthogy börtönben ült. A hatóságok megértőnek bizonyultak és végül visszaadták a habfürdő-imádó brit útlevelét.

Your IP: 18.217.6.114
Today: Apr 30, 2024