French (Fr)Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Ransom fizetett, a brit nőt tartott szomáliai kalózok felszabadult
Egyesület - Hírek
There are no translations available.

Mogadishu Tebbutt-Judith, a brit nőt elrabolták szomáliai kalózok tavaly szeptemberben, már megjelent a kifizetéstől egy 820,000 £ váltságdíjat által szervezett fia, Oliver Tebbutt.

TV felvételeket mutatott Tebbutt, aki a maga 50-es években, rajta egy zöld fejkendőt, és rohant a repülőgép sík, kopár táj Adado városban, Közép-Szomáliában. Egy ember, egy bokorban, és szafari kalap kabát látták őt kísérő.

A nyilatkozatban, Tebbutt asszony azt mondta: "Én persze rendkívül megkönnyebbült, hogy végre szabad, és boldog, hogy újra együtt a fiam Ollie.

"Ez azonban az idő, amikor az örömöm, hogy a biztonságos ismét elárasztják az én óriási bánat, megosztott Ollie és a tágabb család, Dávid halála után tavaly szeptemberben.

"Remélem, hogy míg én alkalmazkodni a szabadságom, és a pusztító veszteség a férjem, hogy én és a családom lehetőségük lesz tér, idő és legfőképpen a magánélet, az, hogy elfogadják az események az elmúlt hat hónapban."

Fegyveresek rajtaütöttek a távoli Kiwayu Safari falu északi részén, a kenyai Lamu tengerparti város a korai órákban a szeptember 11 lövés halott kiadói ügyvezető David Tebbutt, 58., és menekülés a motorcsónakkal a feleségével a közeli Szomáliában.

Tebbutt a emberrablás és az azt követő emberrablások más külföldiek Kenya kéri, hogy küldjön csapatokat a több száz szomáliai októberben, hogy megpróbálja összetörni az al-Kaida fegyveresei-linked Alshabab hogy Nairobi hibáztatták a támadásokat.

 

Események


jelenleg nincs új esemény

Facebook

Partnereink

ahu

ahu


ahu

Hírlevél

 

hirlevel_kocka

 

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday86
mod_vvisit_counterYesterday81
mod_vvisit_counterThis week532
mod_vvisit_counterLast week2778
mod_vvisit_counterThis month1746
mod_vvisit_counterLast month12909
mod_vvisit_counterAll days871907

Online (20 minutes ago): 9
Your IP: 3.145.15.1
MOZILLA 5.0,
Today: May 07, 2024
Visitors Counter



Szomáliai-Magyar Egyesület