French (Fr)Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Szomáli-szudáni beszélgetés kötése
Egyesület - Hírek
There are no translations available.

Közötti megbeszéléseken Al Bashir elnök és az ő párja szomáliai Sheikh Shareef, amely elsősorban a szomáliai helyzetre, kötött Kartúm vasárnap.

 

Al-Bashir elnök megerősítette, a sajtónyilatkozatok lezárása után a tárgyalások, Szudán Szomália korlátlan támogatását, különösen a színpadon való felkészülés állandó alkotmányát és választásokat tartanak augusztusban.

"Szomália elnöke, Sheikh Sharif Sheikh Ahmed megismerni bennünket a legújabb fejleményekről Szomália, amely megnyugtató, most, különösen azután, hogy a fejlesztés a biztonsági helyzet, és sok minden megy vissza a normális Szomáliában," Al Bashir mondta hozzátéve, hogy a szomáliai kormány küszöbén fontos állomása a választási állandó kormányt.

A maga részéről, Sheikh Sharif Sheikh Ahmed dicsérte által nyújtott támogatás Szudán hazájába, mondván: "Megbeszéltük, hogy szükség van a szomáliai szudáni segítséget, ahol az elnök megfogadta, hogy ő nem kímélve erőfeszítés segít nekünk."

"Lépünk egy nagyon fontos szakasz, és dicsérem támogatásával Szudán Szomália, különösen a londoni konferencián," mondta.

Szomália elnöke, Sheikh Sharif Ahmed elhagyta az országot, hétfőn, ahol látták el Assistance elnök, Dr. Jalal Yousef Al-Degair, belügyminiszter, mérnök Mahmoud Ibrahim és kulturális miniszter, Al-Samoal Khalaf Allah.

Kulturális miniszter megerősítette, a sajtónyilatkozatok a kartúmi repülőtéren, Szudán Szomália támogatását minden területen, rámutatva, hogy Szomália határán egy fontos állomása a választásokat tartó jövő augusztusban mellett állandó alkotmány Szomáliában.

Hozzátette, hogy a szomáliai elnök tájékoztatta az elnököt a legújabb fejleményekről a szomáliai, amit leírt a stabil, kifejtve, hogy a Szudán - Szomália történelmi, politikai, társadalmi és gazdasági kapcsolatok.

 

Események


jelenleg nincs új esemény

Facebook

Partnereink

ahu

ahu


ahu

Hírlevél

 

hirlevel_kocka

 

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday209
mod_vvisit_counterYesterday81
mod_vvisit_counterThis week655
mod_vvisit_counterLast week2778
mod_vvisit_counterThis month1869
mod_vvisit_counterLast month12909
mod_vvisit_counterAll days872030

Online (20 minutes ago): 4
Your IP: 3.12.71.237
MOZILLA 5.0,
Today: May 07, 2024
Visitors Counter



Szomáliai-Magyar Egyesület