French (Fr)Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Guti elő altábornagy, élére AU szomáliai missziója
Egyesület - Hírek
There are no translations available.

Museveni elnök tegnap támogatta vezérőrnagy András Guti a hadnaggyá Általános és alkalmazott őt Mogadishu helyett vezérőrnagy Fred Mugisha mint az Afrikai Unió szomáliai erők parancsnoka.

 

Gen. Mugisha megbízatása Mogadishuban is megrövidítették egy év meglepetés változások követik átalakításáról AMISOM parancsnoki struktúrát, amely előírja az új parancsnok AMISOM hogy a rangot altábornagy.

Az új AMISOM kilátások, a két tiszt a rangot a vezérőrnagy Burundi és Kenya fogja helyettesíteni tábornok Guti

A hadsereg szóvivője, Felix Kulayigye ezredes megerősítette a változásokat, mondván: Mózes Guti, aki volt a parancsnoka, és a Senior Command Katonai Akadémiáján Kimaka fog parancsolni burundi, kenyai, Djiboutian, ugandai és Sierra Leonians, aki csatlakozik a misszió június.

Burundi lesz felelős, míg a logisztika Kenya, akinek telepített erők a dél-dél Mogadishu, fogja felügyelni AMISOM műveleteket.

Ezredes Kulayigye mondta Mózes Mugisha nem lehetne elősegíteni, hogy továbbra is az erők parancsnoka ", mert ez kevesebb, mint egy évvel ezelőtt", mivel ő lépett elő vezérőrnagy.

"Nem lenne igazságos," mondta, "a Commander in Chief-joga, hogy kinevezi és előlépteti a katonák az ő akarata," Kol Kulayigye mondta.

Uganda lesz megnövekedett szerepét parancsolni 17731 csapatokat Dzsibuti, Kenya, Burundi és Sierra Leone. 
egyéb változtatások szerint a katonai források közé tartozik az intelligencia igazgatója a légierő, Michael Kisaami alezredes, aki már elő ezredes és így a katonai hírszerzés helyettes főnöke.

A Chieftaincy a katonai hírszerzésnek (CMI) nem rendelkezik érdemi helyettes vezetője után Kol Dominic Twesigomwe küldték a katonai tanfolyam Nairobiban

Alezredes Otto Richard az új igazgató az intelligencia Szárazföldi Erők, míg Chris alezredes Ddamulira az új főnök helyettese a közös terrorizmus ellenes egység alatt CMI.

Forrás: Daily Monitor

 

Események


jelenleg nincs új esemény

Facebook

Partnereink

ahu

ahu


ahu

Hírlevél

 

hirlevel_kocka

 

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday180
mod_vvisit_counterYesterday81
mod_vvisit_counterThis week626
mod_vvisit_counterLast week2778
mod_vvisit_counterThis month1840
mod_vvisit_counterLast month12909
mod_vvisit_counterAll days872001

Online (20 minutes ago): 5
Your IP: 3.141.41.187
MOZILLA 5.0,
Today: May 07, 2024
Visitors Counter



Szomáliai-Magyar Egyesület