French (Fr)Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Egyiptom: vége az éberségi kampánynak a köztelevízióban?
Egyesület - Hírek
There are no translations available.

Egyiptom, Kairó -  "Gondold meg, hogy mit beszélsz! Minden szónak súlya van! Egy szó megmenthet egy nemzetet!"- e drámai szavakkal zárul az a video spot, melyet hetek óta sugárzott a köztelevízió Egyiptomban.

 

 

A köztelevízió elnöke most közölte: leveszik a műsorról ezt a " társadalmi célú hirdetést", és átdolgozott formában sugározzák majd újra.
A video spot egy külföldi fiatalembert mutat, akinek a gyanútlan egyiptomi fiatalok "ingyen információkat szolgáltatnak". A fiatalember lehet újságíró, de akár kém is- sugallja a video, melyet közröhej kísért a nagyvárosokban, de a vidéki kis településeken nagy hatása lehetett. A köztelevízió elnöke nem is tagadta, hogy épp ez volt a célközönség: Egyiptom lakosságának az az ötven százaléka, amely írni és olvasni sem tud, a Koránon kívül más könyvet nem ismer, és amúgy is gyanakszik az idegenekre.
Ha mi óvakodunk a külföldiektől, akkor ők is óvakodni fognak tőlünk!- vetették fel a liberális lapok. Arra hivatkoztak, hogy Egyiptom legfőbb bevételi forrása az idegenforgalom. A forradalom után így is drámai mértékben csökkent a turisták száma .A köztelevízió elnöke most úgy nyilatkozott, hogy az új "közérdekű hirdetés " már nem a külföldiek ellen irányul majd, hanem általában éberségre hívja fel Egyiptom polgárait.
 

Események


jelenleg nincs új esemény

Facebook

Partnereink

ahu

ahu


ahu

Hírlevél

 

hirlevel_kocka

 

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday75
mod_vvisit_counterYesterday467
mod_vvisit_counterThis week1551
mod_vvisit_counterLast week1414
mod_vvisit_counterThis month9498
mod_vvisit_counterLast month10938
mod_vvisit_counterAll days856327

Online (20 minutes ago): 3
Your IP: 18.234.232.228
,
Today: Mar 28, 2024
Visitors Counter



Szomáliai-Magyar Egyesület