Világversenyt ígért a focifőnök Marokkónak

Marokkó, Rabat – Marokkó megérdemli, hogy egy fontos futball világversenyt rendezzen. Ezekkel a szavakkal zárta látogatását a FIFA elnöke az észak-afrikai királyságban. Sep Blatter két napot töltött Marokkóban, és elégedett volt.

A marokkói labdarúgó szövetség bátorságát dicsérte a látogatását lezáró sajtótájékoztatón a FIFA elnöke. Joseph Blatter a két nap alatt felavatott két műfüves futballpályát és számtalan találkozót bonyolított le a marokkói futball diplomácia tagjaival. Az eredmény pedig a 2013-as és a 2014-es klubvilágbajnokság rendezési joga. Blatter dicsérte a marokkóiak kitartását és elhivatottságát a labdarúgásért. Emlékeztetett arra, hogy a királyság már négyszer pályázott világbajnokság rendezésre. A FIFA elnöke elismerően szólt arról az erőfeszítésről, amelyet az ország a labdarúgás infrastruktúrájának fejlesztésére tett.

Your IP: 3.129.45.92
Today: Apr 20, 2024