French (Fr)Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Húsvéti szexbotrány Ghánában
Egyesület - Hírek
There are no translations available.

Ghána, Accra – Egy alkalmi párocska megbotránkoztató viselkedése árnyékolta be a nagyszombati ünnepi készülődést Ghánában. A botrányt tetézte, hogy a fiatalok bűnbeeséséről két rádió is részletekbe menően tudósított.

 

Ghánában sem ritka, hogy két ember első látásra szerelembe essen egymással. De az már igenis ritkaság számba megy, hogy ez a lángolás testiségbe forduljon a szabad ég alatt, közterületen. Nos, ez zavarta meg Kwaku városka lakóit a nagyszombati készülődésben.

Persze a történet nem ennyire egyszerű. Az ifjú lány ugyanis meglehetősen kihívó öltözékben volt. Másban sem volt szégyenlős, hiszen a felsőjén ez a kérdés virított: „Ki akar szexelni velem nyilvánosan?”. Ez bizony egyértelmű felhívás keringőre, és egy ifjú ghánai állt is elébe a kihívásnak. Egy pillanat alatt Ádámkosztümöt öltött. A többit már nem részletezzük. Nem így tett viszont két rádióállomás, amelyek részletes beszámolót adtak a történtekről. Ezzel sok hívőt megbántottak, akik szerint megbecstelenítették a húsvéti ünnepeket. A hivatalos politika természetesen elítélte az esetet, de a Kwaku törzsi vezetők bizonyítékokat követelnek. Így most zajlik a tanúkutatás. Húsvét óta még senki nem jelentkezett, a hallgatók közül sem. Talán attól félnek, hogy tanúkból vádlottak lesznek, mert nem riasztották a rendőrséget, inkább tátott szájjal bámulták az önmagukba és egymásba feledkező könnyűvérű párt.

 

Események


jelenleg nincs új esemény

Facebook

Partnereink

ahu

ahu


ahu

Hírlevél

 

hirlevel_kocka

 

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday115
mod_vvisit_counterYesterday326
mod_vvisit_counterThis week1796
mod_vvisit_counterLast week2261
mod_vvisit_counterThis month7566
mod_vvisit_counterLast month10423
mod_vvisit_counterAll days864818

Online (20 minutes ago): 9
Your IP: 18.218.61.16
MOZILLA 5.0,
Today: Apr 20, 2024
Visitors Counter



Szomáliai-Magyar Egyesület