French (Fr)Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Tömeg Tanzániában a 28 éves színész szupersztár temetésén
Egyesület - Hírek
There are no translations available.

Tanzánia, Dar es Salam - A köztársasági elnök is elhalasztotta külföldi útját, amikor megtudta, hogy meghalt Steven Kanumba, vagy ahogy hazájában nevezték a "Great". Nagyon tehetséges fiatal színész volt, aki sokat tett a hazai filmiparért és azért, hogy Tanzánia presztízse növekedjen a világban- mondta az államfő Tanzániában.

 

A fővárosban, Dar es Salamban több mint harmincezer ember gyűlt össze a temetés alkalmából. A rendőrségnek le kellett állítania egy időre a főváros forgalmát. A népszerű szappanopera hős halála mindenkit megdöbbentett. Hiszen Steven Kanumba az úgynevezett Bongo filmek sztárja volt, forgatott Ghánában és Nigériában is, mindössze 28 éves volt...

 

Hogy hal meg egy színész szupersztár e poétikusan ifjú korban Afrikában? Ezt szeretné kideríteni a rendőrség is. Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a sztár halálát „véletlen baleset okozta”. Milyen véletlen baleset? Összeveszett barátnőjével, aki különben szintén a szappanoperák népszerű színésze, és azután rejtélyes zuhanás áldozata lett. Elizabeth Michael színésznő azóta is a rendőrség vendége. A közönség csak úgy ismeri őt, mint Lulut, a végzet asszonyát. A femme fatale jelző ezúttal beigazolódni látszik...De a rendőrség óv az elsietett következtetésektől. A hétvégén ugyanis a neves pár meglehetősen sok kábítószert is fogyasztott- legalábbis a tanzániai sajtó értesülése szerint.
 

Események


jelenleg nincs új esemény

Facebook

Partnereink

ahu

ahu


ahu

Hírlevél

 

hirlevel_kocka

 

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday4
mod_vvisit_counterYesterday579
mod_vvisit_counterThis week2991
mod_vvisit_counterLast week1968
mod_vvisit_counterThis month10729
mod_vvisit_counterLast month10423
mod_vvisit_counterAll days867981

Online (20 minutes ago): 4
Your IP: 3.21.106.69
MOZILLA 5.0,
Today: Apr 27, 2024
Visitors Counter



Szomáliai-Magyar Egyesület