French (Fr)Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Spanyolország kiadhatja Egyiptomnak a korrupcióval vádolt milliárdost
Egyesület - Hírek
There are no translations available.

Egyiptom, Spanyolország -  Egyiptom vállalja, hogy tisztességes tárgyalásban lesz része és független bíróság ítélkezik majd Husszein Szalem egyiptomi milliárdos felett- ezt közölte a kairói kormány a spanyol hatóságokkal. Kicsoda Husszein Szalem?

 

A 78 éves milliárdos Mubarak üzleti bizalmasai közé tartozott. Az egyiptomi hatóságok az elnök családjával együtt kívánták őt bíróság elé állítani, de az ügyes üzletember még időben Spanyolországba menekült. Ott a bíróság úgy döntött, hogy csakis abban az esetben adhatják ki Egyiptomnak, ha ott garantálja a kormány a tisztességes tárgyalást.

 

Mivel gyanúsítják Husszein Szalemet? A többi között azzal, hogy ő bonyolította le az egyiptomi- izraeli gázüzletet. Ebből neki személy szerint 714 millió dolláros illegális haszna volt! Ezt a tényt a spanyol hatóságok tudtára adták, ezért tartóztatták le az emigrációban élő milliárdost. A bíró hatalmas összegű, 27 millió eurós óvadékot állapított meg az ügyben. A milliárdos ezt is leperkálta. Bankszámláit befagyasztották, 32,5 millió eurót találtak rajtuk!
Husszein Szalemet a nagy vörös tengeri üzlet miatt is felelősségre kívánják vonni. Ennek a lényege az volt, hogy az egyiptomi turista paradicsomban a milliárdos igen előnyös feltételekkel szerzett földeket, amelyeket milliókért felparcellázott. Mit kaptak cserébe Mubarak családtagjai? Öt luxusvillát a Vörös Tenger partján...
 

Események


jelenleg nincs új esemény

Facebook

Partnereink

ahu

ahu


ahu

Hírlevél

 

hirlevel_kocka

 

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday174
mod_vvisit_counterYesterday467
mod_vvisit_counterThis week1650
mod_vvisit_counterLast week1414
mod_vvisit_counterThis month9597
mod_vvisit_counterLast month10938
mod_vvisit_counterAll days856426

Online (20 minutes ago): 4
Your IP: 34.201.16.34
,
Today: Mar 28, 2024
Visitors Counter



Szomáliai-Magyar Egyesület