French (Fr)Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Szenegál: válogatott kerestetik a sorsdöntő olimpiai selejtezőre
Egyesület - Hírek
There are no translations available.

Szenegál, Dakar - Keményen dolgozunk, hogy megértessük a klubokkal: ez történelmi esély Szenegál számára!- nyilatkozta a BBC - nek a szenegáli labdarúgó szövetség elnöke.

 

Augustin Senghor elmondta, hogy különösen Ibrahima Baldet szeretnék mindenképp játszatni az Omán elleni meccsen, amikor eldől: melyik csapat vehet részt a londoni olimpián.

 

Szenegál világbajnokságon már részt vett, de olimpián még soha. Most az újonnan megválasztott elnök különösen fontosnak tartja, hogy Szenegál bejusson a londoni olimpia 16 csapata közé.
Csakhogy az európai futball szezon most a hajrához közeledik és ezért a klubok nem szívesen mondanak le játékosaikról. Ibrahima Balde például az Osasuna játékosa a spanyol csapatnak van még esélye arra, hogy helyet szerezzen valamelyik európai kupában. Így nem akar még egy meccsre sem lemondani játékosáról. A Szenegál-Omán meccset április 29- én játsszák Coventryben. Addigra kell ütőképes csapatot összeszednie Szenegálnak és ez nem lesz könnyű. Ha viszont sikerül nyerni, akkor már minden sokkal könnyebb lesz: a FIFA a múlt héten úgy határozott, hogy a klubok kötelesek kiadni játékosaikat a nemzeti válogatottaknak az olimpia idejére.
 

Események


jelenleg nincs új esemény

Facebook

Partnereink

ahu

ahu


ahu

Hírlevél

 

hirlevel_kocka

 

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday15
mod_vvisit_counterYesterday185
mod_vvisit_counterThis week1676
mod_vvisit_counterLast week1414
mod_vvisit_counterThis month9623
mod_vvisit_counterLast month10938
mod_vvisit_counterAll days856452

Online (20 minutes ago): 1
Your IP: 3.239.57.87
,
Today: Mar 29, 2024
Visitors Counter



Szomáliai-Magyar Egyesület